Een zorgeloze verbouwing van a tot z: aannemersbedrijf Dennis Blok begrijpt hoe belangrijk dit is. Meer ruimte door een aanbouw of dakopbouw, het herstel van een jaren dertig woning in de oorspronkelijke staat of een renovatie van de badkamer. Wij bieden oplossingen op maat voor uw vragen over onderhoud, verbouw of renovatie. Uw wensen en behoeften zijn het belangrijkste uitgangspunt, met onze jarenlange ervaring maken wij voor u de vertaling naar een passend advies. Dit advies kan een uniek en eigen bouwontwerp zijn, maar ook een standaard oplossing speciaal voor u op maat gemaakt. Het eindresultaat is een volledig verzorgde verbouwing of renovatie van hoogwaardige kwaliteit. Aannemersbedrijfs Dennis Blok onderscheid zich door de klantgerichtheid en het perfecte afwerkingsniveau. 

Werkwijze
Als hoofdaannemer coordineren wij het bouwproces en nemen we u al het werk (en zorgen) uit handen. Onze eigen medewerkers en vaste ingehuurde onderaannemers hebben zich bewezen door hun gedreven inzet. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren talloze projecten naar grote tevredenheid opgeleverd. Bekijk hier een aantal onze projecten.

Persoonlijk contact
Wilt u extra woonruimte creeren? Of heeft u een globaal idee over een renovatie of verbouwing? Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies in een persoonlijk gesprek of een prijsopgave. Bel naar 070-3457870 of 06-51826797. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.